Skip to main content

La Vila

lloguer vacacional a Madremanya

La Vila del Racó de Madremanya és un allotjament turístic de lloguer íntegre

Ubicat al poble de Madremanya, un dels pobles més bonics de l'Empordà – Costa Brava. Aquest preciós poble medieval edificat completament en pedra i on el temps sembla haver-se aturat, alberga un petit paradís: la Vila del racó de Madremanya.

La Vila del Racó de Madremanya ocupa una preciosa casa a quatre vents amb parets exteriors de pedra i està ubicada en una parcel·la de 525 m2 amb una aculada decoració en tots els seus racons.

La Vila ofereix 3 amplis dormitoris (una d'ells suite), 2 banys, 1 lavabo, 1 vestidor, cuina totalment equipada, ampli aigüera, garatge per a 2 cotxes, una cura jardí amb piscina privada i té una capacitat màxima per a 6 persones.

Més detalls i fotos de la Vila

Pots venir en qualsevol època de l'any

Tant a l'hivern com a l'estiu, ja que sempre el tenim disponible perquè el gaudeixis. És el lloc perfecte per gaudir d'una escapada o de les teves vacances a l'Empordà – Costa Brava.

La Vila es distingeix per la seva tranquil·litat, per estar ubicada al centre d'un dels pobles més bonics de Girona i, sobretot, per les seves cures detalls i una decoració amb materials d'alta qualitat que li confereixen un caràcter molt especial i romàntic que farà que la teva estada sigui perfecta tant si ens vistes en família o en parella. La Vila del Racó de Madremanya és el lloc al qual sempre voldràs tornar.

Reserva la Vila

  • La Vila del Racó de Madremanya s'ofereix exclusivament per a parelles o famílies que busquin gaudir d'una estada tranquil·la en un entorn cuidat i romàntic.
  • A causa d'això l'accés a la Vila de Madremanya és exclusivament per al nombre de persones contractat a la reserva (màxim 6 persones inclosos nens).
  • No es permeten convidats ni fer festes ni música al jardí i està totalment prohibit el soroll alt durant tot el dia i especialment de 21:00 a 09:00 hores.
  • Està absolutament prohibit fumar a tot l'interior de la casa. Únicament està permès fumar a les zones exteriors de la casa.
VEURE DISPONIBILITAT - RESERVA LA VILA